22 Haziran 2015 Pazartesi

Havalimanı Araç Kiralama ve Transfer Rehberi


   Bir sonraki uçuşunuz sonrasında hemen direksiyon başına geçmek veya terminal çıkışında sizi bekleyen özel bir transfer aracının koltuğuna kurulup günlük gazete haberlerine göz gezdirmek mi istiyorsunuz?

   Evet, havalimanı araç kiralama ve transfer seçenekleri, yorucu bir uçak yolculuğu sonrası havaalanı dışında sizi bekleyen kalabalık toplu ulaşım araçları, havaalanı servis otobüsü sırası, trafik sıkışıklığı stresi, aktarmalı ulaşım karmaşası, metro ağ haritası önündeki muhtemel yön bulma çabalarınız, eşiniz, çocuklarınız ve bavullarınızla beraber telaşlı koşuşturmalar gibi yaşayabileceğiniz tüm tatlı heyecanlardan sizleri mahrum bırakabilecek alternatifler sunuyor.

   Seyahat özgürlüğü, esneklik, hız, keyif ve konfor, zaman - para tasarrufu ve minimum stres… Eğer seçiminiz bunlardan yanaysa, havalimanı araç kiralama ve transfer hizmetlerinin sağlayacağı tüm bu artı özelliklerin yanında geriye size sadece ihtiyaçlarınıza en uygun aracı seçmek ve bütçenize göre en ekonomik araç kiralama – transfer seçeneğini bulmak ve tatilinize veya yolculuğunuza başlamak için kontağı çevirip marşa basmak kalıyor.  Lütfen tıklayınız… Atatürk Havalimanı Araç Kiralama


EN UYGUN ve EN EKONOMİK Havaalanı Ulaşım Seçeneğine Erişim Aracı Olarak 

“Kiralık Araç Arama Motoru” JETOTO


   İnternet ve Google, bugün geçmişte hayal bile edemeyeceğiz teknolojik olanakları ve bilgiye erişim seçeneklerini sağlıyor. Muhtemelen blog sayfamıza da bu şekilde ulaştınız. Ancak, her ne kadar Google arama motoru ve mevcut yazılımı günümüzün en iyi bilgi sınıflama rehberi ise de aradığımız sonuçları tam olarak yansıtabilmesi henüz mümkün görünmüyor ve bu durum maalesef birçok arama sorgusu yapmamız ve listelenen arama sonuçlarının karmaşıklığı içerisinde birçok internet sitesinde gezinmemize neden olabiliyor.

   JETOTO.COM müşteri odaklı ve kullanıcı dostu tasarımıyla, herhangi bir ücret ve komisyon almaksızın, pratik, akıllı ve ekonomik araç kiralama - transfer fırsatlarını sizlere sunan bir proje olarak bu noktada devreye giriyor ve “ Tam Olarak Aradığım Bu!” diyebileceğiniz araç ve hizmeti en kolay ve en hızlı yoldan bulmanızı sağlıyor. Örneğin buradan Sabiha Gökçen Araç Kiralama seçeneklerine göz gezdirebilirsiniz.

   Size Uygun Aracı Seçin!

   Öncelikle hangi segmentte bir araca ihtiyacınız var? Aileniz ve çocuklarınızla berabersiniz, bavul ve çantalarınız nedeniyle geniş bir bagaja ihtiyacınız mı var? Aradığınız özel bir araba markası ve modeli mi var? Doğru karar vermeli, nisbeten geniş bir kasa tipi ve bagaj kapasitesi yüksek marka-modelleri seçmelisiniz. Yolunuz uzun, tek başınıza yolculuk yapacaksınız ve yakıt giderleri sizin için önemli bir kriter veya seyahat ettiğiniz şehirde park yeri sorunu yaşamak istemiyor musunuz? Mini veya küçük şehir arabalarını ve uygun yakıt tipini seçin, tasarruf edin. Seçiminiz lüks ve konfordan yana mı? VİP araçlarının veya VİP transfer hizmetinin tadını çıkartın. İzmir Havalimanı Araç Kiralama firmaları için tıklayın.

   İsteğinize göre otomatik vites tercih ediyorsunuz, gezi rotanızdaki tüm şehirleri kiralık arabanızla gezeceksiniz ve bilmediğiniz yollardasınız, navigasyona ihtiyacınız var, bebeğiniz için bebek koltuğu istiyorsunuz veya günübirlik iş seyahatiniz boyunca trafik ve park sorunu yaşamadan, tüm toplantı ve görüşmelerinize sizi zamanında ulaştırabilecek tecrübeli bir şoför kesinlikle işlerinizi çok kolaylaştıracak… Tüm bu ekstraları ve ayrıca sigorta tiplerini sunan firmaları sitemizden bulabilirsiniz.

   “Daha Uzun Araç Kiralama Süresi – Daha Düşük Fiyat” Politikası


   Eğer havalimanı araç kiralama seçeneğini tercih ediyorsanız, araç fiyat tablolarında veya ilan açıklamalarında da görebileceğiniz gibi kiralama süresi uzadıkça havalimanı rent a car firmalarının fiyat politikalarına uygun olarak günlük kiralama ücretlerinin de düştüğünü görebilirsiniz. Antalya yolcusuysanız tatilinizden önce buraya tıklayabilir ve uzun kiralama süresinin avantajlarını inceleyebilirsiniz. Tüm Antalya veya Türkiye tatilini kalacağı otel, ilçe veya tur şirketlerinin önereceği rehberli ve kurallı güzergâhlarla sınırlamak herkes için cazip olmayabilir, ayaklarını yerden keserek rotanın dışına çıkmak ve özgürlüğün tadını çıkarmak isteyenler için güzel bir tatilin hemen başlangıcında araç kiralamak iyi bir fikir olarak gözüküyor.

   Sitemizde 1 -30 gün arası kiralamalar için fiyat tabloları sergilenmektedir. Eğer daha uzun süreli kiralama ihtiyacınız varsa, Online Teklif Al bölümündeki Uzun Süreli Araç Kiralama formunu kullanarak seçtiğiniz şehirdeki tüm firmalardan teklif alabilirsiniz.


   Erken Rezervasyon İndirimi – Tüm İndirim Kampanyaları



   Erken rezervasyon, aynı otel veya uçuş rezervasyonunda olduğu gibi araç kiralama sektöründe de müşterilere oldukça avantajlı bir indirim olanağı sağlar. Sitemiz üzerinden kiralamaya karar verdiğiniz araç veya araçların firmalarına mesaj yazın veya doğrudan irtibata geçin, talep ettiğiniz zaman dilimi için erken rezervasyon fiyat tekliflerini öğrenin ve erken rezervasyonunuzu gerçekleştirin.

   Özel Arama sayfasında detaylı olarak arayabileceğiniz Yerli Turist, Kamu Personeli, Öğrenci, Gurbetçi, Emniyet Personeli, Öğretmen Kampanyaları indirimleri veya Peşin Ödeme, Sabit Müşteri, Balayı Çiftlerine Özel indirimler gibi seçenekler daha cazip fiyatlarla kiralama yapmanızı sağlayabilecektir.

   Hangi Hizmetler, Vergiler ve Sigorta Tipleri FİYATA DÂHİL – Hangileri EKSTRA?


   Burada Adana Havaalanı Oto Kiralama sayfasını tıklayarak görebileceğiniz gibi nelerin Fiyata Dahil veya Ücretli olduğunu kiralık araç ilan satırlarında bulunan butonlara tıklayarak kolaylıkla öğrenebilirisiniz. Hem firmaların araç kiralama koşullarını hem de sağladıkları hizmetlerin ücretlerini ayrıntılı olarak öğrenmeniz seçenekler arasında sağlıklı bir karşılaştırma yapmanızı ve muhtemel bütçenizi hesaplayabilmenizi sağlayacaktır.

   Havalimanı Araç Kiralama ve Transfer hizmetleri hakkındaki bu bilgilendirme yazımız ve sitemizde sunduğumuz hizmetler umarım faydalı olmuştur.

   Sizlere şimdiden iyi uçuşlar, keyifli sürüşler diliyoruz…


   JETOTO.COM